Veterani remizirali u Ratkovu (2:2)

09. jun 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal

U vikendu za nama, tačnije 6. juna, fudbalska ekipa “Veterani Srbobran” odigrala je utakmicu na gostovanju u Ratkovu, sa lokalnim timom “Veterani Radnički”, gde je zabeležen remi 2:2.

Meč je bio lep za gledanje, pogotovo kad se zna da je gostujuća ekipa posle dva primljena gola uspela da se vrati rezultatski u igru nadoknađujući zaostatak sa svoja dva precizno realizovana šuta. Postojala je i šansa za pobedu, kad  je na očigledan faul u kaznenom prostoru sudija odlučio da ne svira penal. Sudija je bio poznati lokalni trener, i YouTube senzacija, Limeni, koji u Ratkovu trenira mlađe kategorije fudbalera.

Ipak u trećem poluvremenu Srbobranci su izvojevali pobedu tako da je rezultat sa terena pao u drugi plan. Treba pohvaliti strelce koji su povratili čast Srbobrancima na ovom meču, prvi fenomenalan pogodak zasluga je Peradzea, dok je drugi gol postigao Žile Spasić koji se nakon pauze zbog povrede vratio u tim.

Sastav “Veterani Srbobran”: Kupreščanin, D.Ćorić, Komlenić, Tutorov, Šijačić, Peradze, S.Ćorić, Kobilarov, Bajić, Spasić, Filipović i Rogić.

 

Facebook Komentari