Otvorene su prijave za HUMANITARNI turnir u fudbalu 5+1. IGRAMO ZA STRAHINJU!

08. jun 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

Prošle godine započeta tradicija odigravanja humanitarnih fudbalskih turnira na Dečijem igralištu “Naša Priča” u Srbobranu, nastavlja se već u vikendu pred nama. Otvorene su prijave za timove, a kotizacija je 5.000 dinara.

Ovogodišnji turnir u organizaciji Udruženja “Naša Priča” trajaće 2 dana, počinje u subotu 12. juna i završava se sutradan, u nedelju 13. juna. Prijavljivanje ekipa moguće je na broj telefona: 065 923 4412, najkasnije do petka, 11. juna, u 20:00 časova.

Uplata kotizacije moguća je na dva načina, uplatom na bankovni račun koji je otvorila Fondacija BUDI HUMAN, namenski za malog Strahinju Mišića: 160-6000000843962-57, potrebno je samo na turnir doneti overenu uplatnicu kao dokaz o prijavi za turnir. Drugi način je da se suma od 5.000 dinara donese na dan turnira i u prisustvu organizatora ubaci u kutiju za prikupljanje humanitarnih priloga. Ovde je već jasno da će sav prihod od kotizacija otići za pomoć Strahinji.

Maksimalan broj igrača u jednoj ekipi može biti 10, dok tim čine 5+1. Utakmica traje 2 puta po 10 minuta, a igra se na travi. Za tri prvoplasirane ekipe su obezbeđeni pehari, a nakon podele pehara u nedelju biće priređena večera za sve učesnike. dok će svi posetioci moći da učestvuju u nagradnoj tomboli sa većim brojem nagrada, gde će takođe sav prihod otići za isti humani cilj.

Udruženje “Naša Priča” poziva sve ljubitelje fudbala da se odazovu pozivu i uzmu učešće u prvom ovogodišnjem turniru. Oni koji neće igrati dobrodošli su da dođu na igralište u subotu i nedelju, uživaju u sportu, druženju i prelepom ambijentu igrališta na obali kanala. Što nas više bude moći ćemo više da pomognemo Strahinji.

U međuvremenu svi možemo poslati SMS sa tekstom: 967, na broj 3030.

 

Facebook Komentari