Pobeda Veterana u Sivcu rezultatom 1:3

31. maj 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

Veterani Fudbalskog kluba “Srbobran” su prethodnog vikenda gostovali u Sivcu, kod uvek neugodne i kvalitetne fudbalske ekipe “Polet”, gde su ipak ostvarili pobedu naši momci, kao i prethodnog vikenda rezultatom 1:3.

Pojačani sa dva igrača iz Vrbasa, Ivanić i Sekicki. srbobranska ekipa veterana pružila je jednu od najboljih partija ove polusezone. Odlična atmosfera pred početak utakmice prenela se i na teren. U prvom poluvremenu lavovska bitka vodila se na sredini terena, gde je vezni red u sastavu: Mijić, Radojković, Filipović, Ćorić, Sekicki i Tutorov, odlično obavljao posao. Posle jedne brze kontre u prvom poluvremenu Srbobranci dolaze u vođstvo, autogolom domaćina (0:1). Pored toga treba istaći veliku šansu Suzića, posle odličnog prodora i centaršuta Komlenića, inače našeg golmana koji se po potrebi odlično snalazi u ulozi napadača, Suzić upućuje šut ka golu ali se mreža nije zatresla.

Drugo poluvreme počinje naletima domaćina, ali je odbrana Srbobranaca na visini zadatka. Neumorni Šijačić, Marić, Muminović, Gerdijan i Ivanić uspešno otklanjaju opasnosti ispred gola. Ipak gosti posle opravdano dosuđenog jedanaesterca uspevaju da izjednače (1:1). Slede napadi sa obe strane mada Srbobranci drže inicijativu i prave izglednije prilike. Jedan odličan šut Tutorova golman gostiju izbacuje u korner. Napadi Srbobranaca se nastavljaju i posle šuta Mijića odbijenu loptu u mrežu šalje Barna (1:2). Pred sam kraj utakmice napad kao iz uđžbenika sprovode Srbobranaci, Mijić dodaje loptu Filipovića koji lucidnom asistencijom upošljava Barnu i on postavlja konačan rezultat  meča 1:3 za “Srbobran”.

“Zahvaljujemo se domaćinima na fer i korektnoj utakmici i naravno druženju u trećem poluvremenu”, kratko saopštavaju naši veterani koji su u ovom meču bili u sastavu: Kupreščanin, Šijačić, Marić, Tutorov, Filipović, Radojković, Mijić, Gerdijan, Barna, Suzić, Muminović, Komlenić, Ćorić, Ivanić i Sekicki.

Facebook Komentari