Veterani kao domaćini pobedili 3:1! Sve golove dali gosti iz Zmajeva.

23. maj 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

Veterani Srbobran vratili su se na putanju pobednika, kako je i bilo očekivano, već u subotu su odigrali utakmicu sa timom veterana iz Zmajeva,”Obilić Zmajevi”, i savladali ih rezultatom 3:1.

Prvo poluvreme u Šumici je obeležilo puno šansi i borbe na sredini terena, ali lopta nije htela u gol ni sa jedne strane, pa se usled nedostatka stopostotnih prilika na odmor otišlo sa rezultatom 0:0.. Tek sredinom drugog poluvremena se krenulo sa značajnijim ugrožavanjem golova. Interesantno je da su ih postizali isključivo igrači tima “Obilić Zmajevi”, sva 4 zabeležena, ali su i pored toga izgubili utakmicu.

Prvi autogol je pao posle centaršuta Mijića, loptu nesrećno prima jedan od gostujućih igrača i šalje je u svoj gol (1:0), drugi sličan pogodak dolazi posle povratne lopte Barne (2:0), treći gol Zmajevčana je bio u mreži domaćina (2:1), kad su i smanjili rezultat, ali su nedugo zatim opet povećali svoj zaostatak. Šijačić je šutirao sa distance, a protivnički igrač u želji da je blokira menja pravac lopte i vara svog golmana, koji je samo pogledom ispratio loptu koja je zatresla mrežu (3:1). Tim rezultatom je i završena ova nadrealna utakmica.

“Zahvaljujemo se na slikama našem članu Žiletu, koji i pored povrede prati svaku utakmicu. Treće poluvreme proveli smo u prijatnom druženju sa našim dragim gostima, kojima se ovom prilikom zahvaljujemo na dobroj i izazovnoj igri, fer i korektnom odnosu na terenu. Sportski pozdrav”, upućuju naši Veterani.

Sastav na ovom susretu činili su sledći igrači: Kupreščanin, Šijačić, Marić, Tutorov, Filipović, Mijić, Peradze, Gerdijan, Topalov, Barna, Kobilarov, Drapšin, Radojković, Ćorić D. i Ćorić S.

Facebook Komentari