Prijave za banjsko-klimatski oporavak u oblasti boračko-invalidskе zaštitе

18. maj 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Društvo

Javni poziv za podnošеnjе zahtеva radi upućivanja na banjsko-klimatski oporavak u oblasti boračko-invalidskе zaštitе u 2021. godini objavljen je od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ovo je važno obaveštenje za ratne vojne invalide i porodice poginulih boraca koji imaju pravo da konkurišu za banjsko-klimatski oporavak preko nadležnog ministarstva. Po prvi put pravo da  konkurišu, po novom zakonu, imaju i korisnici porodične invalidnine. Formular se može preuzeti od ponedeljka u kancelariji URVI opštine Srbobran, a sve informacije mogu se dobiti pozivom na broj telefona: 061 250 6418 – Dane. Po nezvaničnim informacijama na raspolaganju je “Merkur” u Vrnjačkoj Banji.

Na stranici ministarstva moguće je pronaći Javni poziv u kom su objavljeni svi detalji konkursa, od medicinskih indikacija koje se mogu na ovaj način lečiti pa do načina i roka za podnošenje zahteva. U dokumentu koji se može preuzeti na stranici ministarsva, koji sadrži sve pomenute informacije, stoji na poslednjoj stranici i Zahtev za upućivanje na banjsko-klimatski oporavak (Javni poziv banjsko klimatski oporavak 2021).

 

Facebook Komentari