Pobeda Veterana 3:1 nad ekipom iz Bačkog Petrovca

09. maj 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

Poslednja u nizu prolećnih utakmica tima “Veterani Srbobran” odigrana je juče u šumici, gde su naši momci ugostili, i pobedili, ekipu “Veterani Mladost” iz Bačkog Petrovca, rezultatom 3:1.

Po odličnom vremenu za igru, gosti su prvo poluvreme počeli mnogo agilnije i stvorili su nekoliko šansi, ali je golman domaćina, popularni Mile Rođa, bio na visini zadatka. Domaći su prvi put ozbiljnije pripretili preko Mijića, ali njegov šut završava tik pored leve stative Petrovčana. Pred sam kraj prvog poluvremena uigrana akcija, još iz igračkih dana, Zoran Mijić izvodi korner a Tibor Barna istrčava na prvu stativu i glavom sprovodi loptu u mrežu. Sa rezultatom 1:0 otišlo se na odmor.

Deda Marko Marić sa unukom, najmlađim navijačem “Veterana Srbobran”.

Drugo poluvreme počinje ponovo inicijativom gostiju koji ubrzo izjednačuju rezultat. Kuriozitet domaće ekipe je da u njoj zajedno igraju otac i sin, Sretenije i Darko Ćorić, gde je Darko obeležio nastavak utakmice. Sa dva uzastopna pogotka doneo pobedu Srbobrancima. Time je u rubriku ovosezonskih pobeda dopisana još jedna, u gotovo savršenom prolećnom izdanju naših Veterana.

“Brz oporavak želimo našim igračima Suziću, Spasiću i Laliću, koji su došli da nas bodre i na ovoj utakmici. Gostima se zahvaljujemo na fer i korektnoj igri, kao i na druženju u trećem poluvremenu”, poručuju momci iz tabora “Veterani Srbobran”.

Sastav domaće ekipe: Kupreščanin, Šijačić, Marić, Tutorov, Filipović, Mijić, Peradze, Gerdijan, Topalov, Barna, Muminović, Komlenić, Kobilarov, Drapšin, Sretenije i Darko Ćorić.

Facebook Komentari