Odlična uskršnja ponuda ove nedelje u Plus Cash&Carry-ju u Kuli

27. april 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Društvo

Stigla nam je nova Plus Cash&Carry ponuda koja traje do 29. aprila i donosi nam veliki broj proizvoda po neverovatnim cenama.

Po izuzetnoj ceni od 89,99 dinara možete da pronađete pakovanje šampinjona od 400 grama, dok ćete po ceni od 69,99 dinara moći da kupite kilogram jabuke ajdared.

Stižu nam praznici, pravo je vreme za ćevapčiće na roštilju! Kilogram sirovih ćevapa ove nedelje platićete samo 439,99 dinara. Posle ćevapa, predlažemo Pepsi! U ovonedeljnoj ponudi možete da kupite čak 6 litara Pepsija (2x2l + 2l gratis) za samo 195,99 dinara! Ovo je ponuda koju ne smete da propustite!

Plus Cash&Carry u Kuli pripremio je sjajnu uskršnju ponudu! Po ceni od samo 299,99 dinara možete da kupite Vincinni kore za tortu. Ukoliko nemate vremena da sami pravite kolače, Plus Cash&Carry ima odličnu ponudu posnih i mrsnih gotovih sitnih kolača. Kilogram posnih Trijumf kolača platićete 389,99 dinara, dok Čarolija Cake ima u ponudi kolače od kilogram po ceni od 399,99 ili od 450 grama za 199,99 dinara. Tu su i nezaobilazne boje za jaja po ceni od 3,99 dinara po kesici.

Podsećamo vas da Plus Cash&Carry u Kuli nudi izuzetne uslove i pogodnosti za veliku kupovinu i profesionalne kupce, kao i da ovde svakog dana možete da pronađete sveže meso, gotova jela, hleb i pecivo, voće i povrće i proizvode iz poslastičarnice i ribarnice.

Celu ovonedeljnu ponudu pogledajte u aktuelnom lifletu:

Facebook Komentari