Veterani SRBOBRAN ubedljiviji od SLAVIJE iz Pivnica

20. april 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

Poslednja u nizu odličnih fudbalskih partija domaćeg sastava veterana imala je svoju premijeru na stadionu u šumici proteklog vikenda, kada su nadigrani nekadašnji igrači kluba “Slavija” iz Pivnica.

“Veterani Srbobran” došli su lagano do nove pobede, pogotcima Filipovića i Peradzea. Svaki je po jednom savladao golmana Pivničana tako da je krajnji rezultat meča bio 2:0 za domaću ekipu.

Po prikazanoj igri lako se moglo zaključiti da je trijumf trebao biti i ubedljiviji, Dejan Tutorov je zadržao dosta lopti u špicu koje su mogle u mrežu gostujuće ekipe. Sredina terena radila je besprekorno, a jednako dobar je bio i golman Mile Kupreščanin. Ponovo je utakmicu završio bez primljenog gola, vezao je tako već 180 minuta i ne planira tu da se zaustavi.

Ovu utakmicu momci su igrali novoj opremi, a među njima lako je prepoznati sledeće: Kupreščanin, Kobilarov, Šijačić, Muminović, Drapšin, Komlenić, Rogić, Filipović, Mijić, Marić, Tutorov, Peradze, S..Ćoric, D. Ćorić, Bajić, Vilotijević, Gerdijan i Spasić.

Facebook Komentari