YouTube i TikTok zvezde snimaju u Srbobranu

18. april 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Zabava

Već svima poznati jutjuber Snajperinjo često je u Srbobranu i ovde snima video materijale za svoj YouTube kanal, slobodno se može reći da mu je Srbobran baza, a prethodnog vikenda je u gostima imao nekoliko kolega koji su odlučili da svoje nove sadržaje baš ovde snime.

Procvat društvenih mreža doneo je neke nove sadržaje koji su zanimljivi mlađoj generaciji, a promoteri tih kontenta postali su prave zvezde. Dovoljno je da neko od tih heroja mladih objavi na svom instagram profilu fotografiju sa označenom lokacijom, i za svega par trenutaka na istom mestu se pojave obožavaoci. Ista stvar se desila i u Srbobranu na dan snimanja, kada je ispred sportske Hale došla veća grupa mladih Srbobranaca u želji da upoznaju “jutjubere” i “tiktokere” čije objave prate na različitim internet platformama.

Neočekivano je Srbobran postao mesto koje privlači ove mlade i talentovane ljude koji svoje video snimke dele sa širokom publikom u regionu. U našem mestu ih je okupio Snajperinjo s namerom da u velikoj dvorani Centra za sport i turizam napravi par novih snimaka. Pozivu su se rado odazvali: Bondisimo, Ludi Brat, Vicostein i Mojke, kao i devojke: Nina, Jelena i Jovana koje svojim šarmom i plesom upotpunjuju snimke ovih momaka i čine ih mnogo lepšim.

Pored novih sadržaja za YouTube i TikTok, prava senzacija biće spot koji je ovom prilikom sniman za novu pesmu Bondisima, za koju su svi prisutni rekli da će biti veliki hit, ali još ne otkrivaju ime numere. Takođe dolazak u Srbobran iskoristili su da i turistički obiđu mesto, koliko je to bilo moguće u situaciji protivepidemioloških mera. U glas kažu da su pozitivno iznenađeni lepotom “gradića” i da će sigurno doći opet, pošto ima još zanimljivih lokacija za snimanje. Već je dogovoren dolazak na Dečije igralište “Naša Priča”, samo da se vreme prolepša. To će sigurno obradovati mlađu populaciju, kaja se u ovoj oazi svakako rado okuplja.

 

Facebook Komentari