Ponovo na pobedničkom koloseku

05. april 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

Vratili su se Veterani FK “Srbobran” na put pobednika protekle subote, posle samo jednog poraza ponovo trijumf, ovog puta na gostovanju u selu na severu Vojvodine, u Ratkovu.

Iako neprestano ističu da ne igraju fudbal zbog rezultata, već isključivo zbog druženja, sigurno je da je raspoloženje bar malo bolje kad se ostvari pozitivan rezultat. Svaki sportista voli da pobeđuje, pa bilo to i u ligi veterana.

Utakmica u Ratkovu bila je prava golgeterska, evidentirano je čak 7 golova, 4 u mreži domaćeg “Radničkog”, i tri u golu gostujuće ekipe. Strelci za “Veterane Srbobran” bili su: Gerdijan, Kupreščanin, Drapšin, Filipović i Kobilarov. Rezultat 3:4 bio je realan odnos snaga, mnogo grešaka na obe strane rezultiralo je sa mnogo lepih prilika za postizanje golova, čemu svedoči i rezultat. Veterani Radničkog dobro su uigrana ekipa, tačno se zna ko šta radi i gotovo nikad se ne nalaze u ofsajd poziciji. Ipak, naspram sebe su imali uporne Srbobrance, koji jurišaju na gol kao da im život od toga zavisi. Protiv toga se ne može.

Tim pobedničke ekipe činili su: Kupreščanin, Bajić, Šijačić, Komlenić, Drapšin, Topalov, Filipović, Kobilarov, Gerdijan, Mijić, Sekicki, Rogić, Peradze, Lalić i Vilotijević.

Zanimljivo je da je ovu utakmicu sudio fudbalski trener znan po nadimku Limeni. Čovek koga dobro poznajemo sa yotube videa klipova.

 

Facebook Komentari