Drugi meč Veteranima doneo remi

22. mart 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

Drugo ovogodišnje odmeravanja snaga, u fudbalskoj ligi veterana, donelo je ekipi iz Srbobrana nerešen rezultat, po dva puta su bili precizni Srbobranci i Sivčani. Veterani Srbobran – Veterani Polet Sivac 2:2 bio je rezultat u šumici ovog vikenda.

Hladno vreme nije sprečilo veterane da odigraju jednu izuzetno borbenu, ali fer i korektnu utakmicu. Na kraju podela bodova verno oslikava prikazano na terenu pošto su obe ekipe dale svoj maksimum. Prvi gol na utakmici, posle opravdano dosuđenog jedanaesterca, lopta pogađa stativu, a odobijenu loptu Komlenić ubacuje u mrežu. Gosti pojačavaju i posle kontre postižu pogodak. Na odmor se otišlo rezultatom 1:1.

Drugi pogodak na utakmici postiže Barna posle nesporazuma u odbrani gostiju, zaobilazi golmana i loptu šalje u praznu mrežu, ali nedugo zatim gosti ponovo izjednačuju. Sastav Veterani Srbobran: Suzić, Marić, Tutorov, Filipović, Mijić, Peradze, Topalov, Šeguljev, Drapšin, Šijačić, Muminović, Barna i Komlenić.

Iz tabora domaće ekipe upućena je zahvalnost Sivčanima na fer i korektnoj igri, kakva uglavnom i jeste kada su u pitanju utakmice fudbalskih veterana, jer oni momci su naučili da cene vreme koje provodeći igrajući svoj omiljeni sport. Akcenat je na druženju i dobroj atmosferi, što i treba da je srž svakog sporta, mada ni želje za takmičenjem ne nedostaje.

Facebook Komentari