RADOST slavi 65. godina postojanja (video)

21. mart 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca

Predškolska Ustanova “Radost” danas proslavlja svoj dan po 65. put, ovim povodom javnosti se obratila direktorica Biljana Bajić, dok su deca iz vrtića održala priredbu koja se može gledati isključivo onlajn.

“Velika je čast biti na čelu Ustanove čija je tradicija vaspitavanja dece tako duga da ove godine proslavljamo njen 65. rođendan. Svake godine, 21. marta, svečanom priredbom obeležava se Dan Ustanaove, dok će ovogodišnji jubilej, zbog situacije izazvane pandemijom, biti obeležen na malo drugačiji način. Umesto priredbe, deca iz naših vrtića će se predstaviti publici putem video sadržaja, koji vam ovom prilikom predstavljamo. Svim svojim dragim kolegama, zaposlenima u Predškolskoj Ustanovi “Radost”, kao i našoj dragoj deci, čestitam Dan Ustanove koju svi toliko volimo. Ostanite mi zdravo”, poručuje Biljana Bajić, direktor PU “Radost”.

Čestitku povodom rođendana, Ustanovi je uputio i predsednik Opštine Srbobran, Radivoj Debeljački, naglasivši koliko je “Radost” značajna u životima svih Srbobranaca, ili bar onih čija najranija sećanja imaju veze sa zabavištima.

“Jedan od prvih koraka na putu do uspeha stotina i stotina pojedinaca iz svih generacija iz druge polovine XX veka i dve decenije XXI, načinjen je u vrtićima Predškolske ustanove ‘Radost’. Danas lekari, inženjeri, profesori, umetnici, sportisti, radnici i učenici, prve pesme o majci, ljubavi, domovini učili su u vrtićima koji su deci bili druga kuća. Zato danas svi u srcu nosimo ‘Snežanu’, ‘Palčić’, ‘Bambi’, ‘Crvenkapu’, ‘Barbi’, ‘Pčelicu’, ‘Čuperak’, ‘Pepeljugu’ i ‘Bubamaru’, mesta u kojima su rasli i vaspitavali se svi Srbobranci, Turijci i Nadaljčani. Sa željom da kao sve prethodne, i buduće generacije na ovom mestu nauče najvrednije i najvažnije ljudske principe, napišu prvo ‘MAMA’ i ‘TATA’, usvoje veštine i otkriju svoje talente, čestitam mališanima, vaspitačima, svim zaposlenim i penzionerima, 65. rođendan Predškolske ustanove ‘Radost’. Dobra budućnost opštine Srbobran počinje u njenim vrtićima”, rekao je Debeljački u čestitki.

Facebook Komentari