Savladan je i KK Roling u Futogu

07. mart 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: košarka, Sport

Košarkaška četa OKK “Srbobran” nezaustavljivo ide ka ostvarenju cilja, osvajanju prvog mesta u takmičenju i plasmanu u viši rang, a danas je na tom putu poražen i KK “Roling” iz Veternika.

Iako je bilo govora o tome da je u pitanju ekipa koja je za svako poštovanje, naši igrači to izgleda nisu čuli i usled toga su dominantno porazili protivnika. Rezultat u futoškoj sportskoj dvorani, gde je danas od 13:30 odigrana utakmica drugog kola playoff dela takmičenja, je bio  83:111 (20:28, 13:31, 27:27, 23:25). OKK “Srbobran” je jedina ekipa koja je uspela da savlada KK “Roling” na njihovom terenu u ovoj sezoni.

Po rečima trenera srbobranske ekipe, Jovana Andrića, svih 11 momaka u timu je bilo izuzetno raspoloženo za igru, a posebno ističe mladog Bojana Grubića, koji je na ovom meču pokazao sav raskoš svog košarkaškog talenta. Čak 9 igrača je pogotcima doprinelo pobedi svog tima: Jovan Antić na prvom mestu sa 38 poena i 9 trojki, zatim Dušan Samardžić sa 20 poena i 3 trojke, pratio ga je Nemanja Trninić sa 19 poena, Mihajlo Vukomanović sa 11, pomenuti Bojan Grubić potigao je 10 poena uz jednu trojku, Nikola Babić je pogodio 5 poena (1 trojka), Strahinja Momčilović 3 poena, Aleksandar Srdanov jedna trojka i Slobodan Subić sa 2 poena.

Sve čestitke momcima na besprekornom skoru 16/0!

Facebook Komentari