Dobrodošlica za novorođene bebe

13. februar 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava, udruženje

Opština Srbobran i Udruženje “Ruka spasa” po tradiciji poželeli su zajednički dobrodošlicu novorođenim bebama u lokalnoj zajednici. Njihovim majkama i očevima uručeni su juče pokloni za decu, posteljina za krevetac koju daruje opština i ručno pletene kapice i čarapice koje poklanjaju žene iz Udruženja.

U Velikoj sali SO Srbobran, gde su i ovoga puta uručivani pokloni, dobrodošlicu je okupljenim roditeljima poželela Milica Zarić, zamenica predsednika opštine Srbobran. “Lokalna samouprava pokušava na svaki način da mladim parovima bude podrška u prvim danima roditeljstva. Znam da ste već na svojim računima pronašli iznos koji opština Srbobran obezbeđuje svakom novorođenom detetu, a to je 20.000 dinara ili 40.000 dinara za samohrane roditelje, a danas vam poklanjamo posteljinu za vaše bebe, dok vam vredne članice Udruženja ‘Ruka spasa’, poklanjaju ručno rađene kapice, čarapice i druge stvari za bebe. Nadam se da ćete nastaviti da širite svoje porodice i tako na najvredniji način snažite naš grad”, poželela je prisutnima Milica Zarić.

Predsednica Udruženja”Ruke spasa”, Savka Lazić, pridružila se čestitkama podsetivši sve da se sa ovakvim akcijma uporno istrajava još od 2017. godine, i da će se nastaviti i u buduće.

Facebook Komentari