Počinje ŠKOLA RUKOMETA

04. februar 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Sport

Škola rukometa pri rukometnom klubu Srbobran počinje sa radom u 2021. godini, a vodiće je operativni trener rukometa Bečejac Stevan. Svi zainteresovani dečaci uzrasta od četvrtog do sedmog razreda mogu da se upišu i treniraju ovaj atraktivni sport.

Termini za treninge i ujedno za upis su ponedeljkom u 19:15 u sportskoj Hali u CST Srbobran, utorkom od 18:00 časova u Osnovnoj školi “Jovan Jovanović Zmaj”, i četvrtkom ponovo u sportskoj Hali ali od 17:00 časova. 

Škola rukometa za sve polaznike je BESPLATNA!

“Početak rada škole rukometa jeste dokaz da rukometni sport u Srbobranu ima svoju budućnost. Usled kadrovskih i organizacionih problema, a najviše zbog pandemije covid-19, nismo se jedno vreme takmičili. Obavestio bih Vas i da seniorska ekipa počinje sa treninzima i to sa ciljem da se uključi u takmičenje od septembra ove godine, tj. od sezone 2021/22. Naglasio bih da je opšte poznato da seniorsku ekipu popunjavamo isključivo od igrača iz naše škole rukometa, te pozivam dečake navedenog uzrasta da se upišu i uz dobar rad za koju godinu postanu i članovi seniorske ekipe“, poručio je zainteresovanim momcima Rajko Blagojević, član Upravnog odbora RK “Srbobran”.

Facebook Komentari