Poziv za obavezni upis u vojnu evidenciju

13. januar 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Društvo

Ministarstvo odbrane Republike Srbije, odnosno regionalni Centar odbrane u Novom Sadu, uputio je poziv svim muškarcima koji nisu upisani u vojnu evidenciju, a rođeni su u godinama koje su navedene u pozivu, da to učine u predviđenom roku.

„Ministarstvo odbrane Republike Srbije poziva sva lica muškog pola rođena 2003. godine i starijih godišta (1991.-2002.), koja nisu uvedena u vojnu evidenciju, da se jave radi izvršenja, zakonom propisane, obaveze uvođenja u vojnu evidenciju, koje će se vršiti u periodu od 18.01.2021. do 28.02.2021. godine od 09,00 do 15,00 časova u kancelarijama Ministarstva odbrane na teritoriji opštine mesta prebivališta. Sa sobom poneti ličnu kartu ili, na uvid, drugu javnu ispravu iz koje se može utvrditi identitet.“, stoji u pozivu ministarstva.

CENTAR MINISTARSTVA ODBRANE ZA LOKALNU SAMOUPRAVU NOVI SAD – KMO ZA OPŠTINU SRBOBRAN, ul. DOŽE ĐERĐA br. 2.

DETALJNIJE INFORMACIJE O UVOĐENJU U VOJNU EVIDENCIJU POTRAŽITE NA SAJTU MINISTARSTVA ODBRANE GDE MOŽETE I PREUZETI UPITNIK ZA UVOĐENJE REGRUTA U VOJNU EVIDENCIJU (Obrazac Vob-0) I PRIJAVU PODATAKA O REGRUTU-VOJNOM OBVEZNIKU (Obrazac Prijava DKP).

Sajt ministarstva odbrane.

Facebook Komentari