Neki su u novogodišnjoj noći morali i da rade. Poseta dežurnim službama

01. januar 2021.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava

Nekoliko dežurnih službi naše opštine radilo je u noći dočeka 2021. godine, a njih je pred ponoć, po tradiciji, posetio predsednik opštine Srbobran.

Delegaciju koja je obišla Stanicu policije, Vatrogasnu službu i Dom zdravlja, činili su pored predsednika Radivoja Debeljačkog, predsednica Skupšine, Milena Alargić, član Opštinskog veća, Ilija Gazepov, predsednik Saveta MZ Srbobran, Slobodan Subić, i član Saveta, Ninoslav Jokanović. Predsednik Debeljački je policajcima, vatrogascima i lekarima poželeo prvo mirnu noć, a zatim i sve drugo.

“Moji saradnici i ja želeli smo da obiđemo one ljude koji paze na našu bezbednost, zdravlje i čine da se osećamo sigurnim i u ovoj noći. Poželeo sam im srećnu Novu godinu i predstojeće praznike, ali sam ih i podsetio da u opštini Srbobran uvek imaju prijatelja i partnera koji je spreman da im za sve izađe u susret i da uvek mogu da se obrate ukoliko imaju neki problem. Naš je zajednički posao da brinemo o građanima zajednice u kojoj živimo i zato naša saradnja treba da je na najvišem nivou”, poručio je Debeljački po obilasku. Za sve dežurne u službama delegacija je ponela i skromne poklone za Novu godinu.

Posebna zahvalnost za predan i naporan rad u protekloj godini upućena je svima. Lekari, vatrogasci i policajci imali su napornu godinu i jedna od želja koja im je upućena ticala se obima posla u 2021. godini, odnosno da broj intervencija u svim službama bude minimalan, a da njihova spremnost i opremljenost bude maksimalni, zlu ne trebalo.

Facebook Komentari