Uz topao novogodišnji obrok obavezni su i kolači

31. decembar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava

Veliki broj građana Srbobrana odazvao se na poziv upućen iz Mesne zajednice Srbobran, i na adresu Narodne kuhinje stigle su zavidne količine kolača, koji su danas podeljeni korisnicima.

Duh solidarnosti u akciji prikupljanja kolača učinio je današnji obrok bogatijim i sigurno slađim, kako i treba da bude na novogodišnjoj trpezi. Pored Srbobrana kolači su stigli i korisnicima Narodne kuhinje u Turiji i Nadalju.

“I ove godine potrudili smo se da nastavimo dugogodišnju tradiciju Saveta Mesne zajednice Srbobran, a kojoj se poslednjih godina priključuju i mesne zajednice Turija i Nadalj, a to je priprema i podela kolača korisnicima usluga Narodne kuhinje. Želimo da im ulepšamo novogodišnje i božićne praznike i stvarno je zadovoljstvo kada vidite koliko je akcija i ove godine bila masovna. Podelićemo više od 200 paketa sitnih kolača i svima koji su se odazvali našem pozivu veliko hvala”, saopštio je Slobodan Subić, predsednik Saveta MZ Srbobran.

Pored brojnih pojedinaca kolače su pravili i donirali članovi Udruženja “Ruka spasa”, Civilnog društva “Glorija, Unije žena SNS i Omladine SNS, Foruma žena SPS, Aktiva žena SVM i drugih organizacija, dok je u podeli kolača građanima učešće uzeo i predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački.

Facebook Komentari