Nove igračke za naše vrtiće

31. decembar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Lokalna samouprava

Sva dobra deca, a i ona druga, nadaju se da će za novogodišnje praznike dobiti paketić i neku novu igračku, ali sigurno ne očekuju da će kada se posle praznika vrate u vrtiće i tamo zateći isto. Da se baš to desi zajednički su se pobrinuli opština Srbobran i kompaija NIS.

Danas u pepodnevnom časovima Predškolsku ustanovu “Radost” posetili su zamenica predsednika opštine Srbobran, Milica Zarić, i predsednik Saveta Mesne zajednice Srbobran, Slobodan Subić, noseći 30 velikih paketa sa novim igračkama, kao dar za Novu godinu.

“Svi mi negde u sebi čuvamo duh deteta koje smo nekada bili, sećanje na taj najlepši deo života kad je sve novo i kad je svaki dan rezervisan za bezbrižnu igru. Želja nam je da naši najmlađi sugrađani što više uživaju u detinjstvu, da se igraju što više i da svojoj mašti daju punu slobodu. Deca koja se puno igraju i kojoj se podstiče mašta postaju kreativni ljudi, korisni pripadnici društva koji se ne boje da svoje talente praktično ispolje. Važno je igrati se ceo život, ako nizbogčega drugog, onda bar zbog radosti koju ona pruža”, rekla je ovom prilikom Milica Zarić.

Direktorica PU “Radost”, Biljana Bajić, sa radošću je primila vrednu donaciju, ali isto tako i uzvratila svojim gostima uručivši im prigodne poklone. “Veliko hvala Naftnoj industriji Srbije i našoj lokalnoj samoupravi na poklonima. Zahvalnost upućujem u ime svih zaposlenih u Predškolskoj ustanovi Radost, ali i u ime naše dečice koja će se sigurna sam igračkama obradovati više nego mi odrasli. Ujedno našim donatorima i svim sugrađanima čestitam Novu godinu i predstojeće praznike”, uz širok osmeh saopštila nam je Biljana Bajić.

Facebook Komentari