Zajedno kitimo jelku na igralištu NAŠA PRIČA

18. decembar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, udruženje

Ove godine je na dečijem igralištu u Novom Naselju zasađena i jedna jelkica, uz teren za mini basket, sa namerom da svake godine pred Božić i Novu godinu bude kićena od strane srbobranskih mališana. Došlo je vreme za kićenje.

Kako nam zdravstveni uslovi ne dozvoljavaju da to učinimo zajednički, članovi Udruženja “Naša priča”, započeli su danas kićenje postavljanjem lampica, a ostavili su mnogo prostora i za ukrase koje će doneti dece koja žele da se uključe. Uz ukrase, kupljene ili ručno pravljene, mogu se ostaviti i pisane poruke za Deda Mraza, koje će kako kažu u udruženju, biti prosleđene u Laponiju, na adresu debeljuškastog deke.

“Ovom prilikom pozivamo sve naše sugrađane koji u svom domu imaju mališane, da ih dovedu na igralište kada im to odgovara i da sa po jednim ukrasom doprinesu zajedničkom kićenju jelke. Na ovaj način želimo da započnemo malu tradiciju kićenja jelke na našem igralištu, mestu na kom su deca uvek dobrodošla, i mestu koje želimo da im bude omiljeno sastajalište u Srbobranu. Možda ne možemo zajedno da dočekamo praznike, ali možemo zajednički da se radujemo njihovom dolasku”, poručuju nam iz Udruženja “Naša priča”.

Facebook Komentari