NAŠA PRIČA: Materijal je stigao na proleće gradimo

14. decembar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: udruženje

Srbobransko Udruženje “Naša priiča” ove godine je bilo baš aktivno, dosta toga je urađeno na samom igralištu, realizovane su značajne akcije, a kako smo obavešteni sa poslom se nastavlja već s proleća.

Već je najavljivano da je sledeći projekat izgradnja letnjikovca na igralištu za šta je već izbetonirana osnova, a evidentno je i da je splav na kanalu DTD potrebno reparirati. Mesna zajednica Srbobran, koja je do sad aktivno podržavala rad Udruženja “Naša priiča”, to nastavlja i danas, jer su njeni čelnici davno shvatili da članstvo ove građanske inicijative radi za opšte dobro. Ne tako davno sa najnižeg nivoa vlasti obećano je da će za potrebe dva pomenuta projekta biti obezbeđena drvna građa, dok su članovi udruženja obećali da će uložiti lični rad i realizovati ideje.

Mesna zajednica je svoj deo posla ispunila, građa je dopremljena i smeštena na suvo mesto, ostaje samo da se sačekaju prvi prolećni dani kako bi bio izgrađen novi sadržaj na igralištu, a postojeći obnovljen. Kako saznajemo, na splavu će pored zamene dasaka novim, takođe biti napravljene klupe i sto za odmor i uživanje na vodi, dok će isto biti napravljeno i u samom letnjikovcu, kako bi posetioci imali komforan boravak na igralištu.

“Važno nam je da se zahvalimo Mesnoj zajednici Srbobran, na prvom mestu dvojici zaslužnih članova Saveta, Ninoslavu Jokanoviću i Slobodanu Subiću. Ono što je obećano je i ispunjeno, na tome smo iskreno zahvalni i još jednom obećavamo da će dopremljeni materijal biti iskorišćen kako smo i dogovorili, na zadovoljstvo svih dobronamernih posetilaca igrališta ‘Naša priča’ na Novom Naselju”, kaže se u saopštenju istoimenog udruženja.

Postoje najave da će uz letnjikovac kasnije biti ozidan veliki roštilj, što će budućim izletnicima sigurno značiti.

Facebook Komentari