Dame, priključite se igri TAJNI DEDA MRAZ

11. decembar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Društvo

Prilazi nam Nova godina, ostali praznici i naravno neizbežno darivanje dragih nam osoba, s tim u vezi na društvenoj mreži facebook pojavila se jedna zanimljiva inicijativa. Naime, jedna naša sugrađanka se aktivno uključila u ovu novogodišnju igru, i pozvala je ostale pripadnice nežnijeg pola da se priključe iniciativi “Tajni Deda Mraz”.

Anja Gavrilov, jedna od Srbobranki aktivno uključenih u ideju “Tajni Deda Mraz”, pojasnila nam je pravila po kojima je moguće učestvovati u darivanju i takođe dobiti. “Igrica je vrlo zanimljiva i svima bi dobro došao po koji poklončić kao znak pažnje nakon naporne godine koja je iza svih nas! Jedino što je igrica ograničena na učestvovanje samo ženskog pola, da se poklon ne bi shvatio kao udvaranje, a i jer želim da istaknem koliko je važno da žene podržavaju jedna drugu. Takođe ograničava se samo na Srbiju, kako slanje poklona ne bi bio problem. Devojke i žene koje žele da učestvuju treba da se jave na facebook profil neke od organizatora (kao što je Anjin profil), izbor osobe koju ćete iznenaditi poklonom može biti nameran ili nasumičan, same birate, takođe svaka novoprijavljena devojka dobija svog tajnog Deda Mraza koji će je iznenaditi poklonom. Za sva dodatna pitanja dobićete odgovor u inboks. Svaka učesnica dobija uputstvo kako da igricu šalje dalje kao i pravilo po kom se bira osoba koja je tajni Deda Mraz”, pojasnila nam je naša mlada sugrađanka.

Sada se samo postavlja pitanje da li želite da imate tajnog Deda Mraza i da nekome postanete Deda Mraz iznenađenja? Tačno je da nam nedostaje radosti, ma koliko sitne bile. Vrednost poklona koji učesnice budu slale ne treba da prelazi 800 dinara, i naravno potrebno je uključiti se što pre jer Nova godina je blizu.

Facebook Komentari