Četvrta pobeda odbojkašica u samo pet kola

16. novembar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Odbojka, Sport

U utakmici petog kola Prve vojvođanske lige, grupa “Istok”, naše odbojkašice ugostile su ekipu OK “Grbić” iz Temerina i savladale ih sa besprekornih 3:0 (25:12, 25:16, 25:13).

Bila je to četvrta pobeda naših devojaka za treće mesto na tabeli ovog ranga takmičenja. Od starta utakmice, izuzetno raspoložene odbojkašice “Elan volley” su stavile do znanja gošćama da će u Srbobranu teško doći do bodova. Snažan i raznovrstan servis predstavljao je veliki problem za Temerinke u sva tri seta. S druge strane, naše devojke su bile maksimalno koncentrisane i odlučne da ovu utakmicu što pre privedu kraju. Ovo je, ujedno, bila i prilika da sve devojke osete slast pobede.

Sledeće kolo naše odbojkašice gostuju prvoplasiranoj, neporaženoj, ekipi “Merkur” iz Bačke Palanke. “Očekujemo kvalitetnu odbojkasku predstavu i nadamo se povoljnim vestima iz Bačke Palanke. Posle prošlonedeljne pobede u Zrenjaninu, bilo nam je bitno da u istom ritmu nastavimo i kod kuće. Otežavajuća okolnost pred ovu utakmicu bila je činjenica da neke igračice nisu imale nijedan trening protekle nedelje, ali su to nadomestile izuzetnom požrtvovanošću. Moram stvarno sve da ih pohvalim za prvo, odnos prema svojim obavezana na treningu, a zatim i za hemiju u ekipi koju same prave. Danas je milina bilo sedeti na klupi, jer su i najmanje probleme u igri same otklanjale u hodu, bez potrebe da ja tražim tajm aut. Nadam se da ćemo u narednoj nedelji biti pošteđeni neželjenih povreda, ili ne daj Bože bolesti, pa da se u kompletnom sastavu suprotstavimo prvoplasiranoj ekipi ‘Merkur’ uz Bačke Palanke”, istakao je trener Dragan Jojkić.

Facebook Komentari