Pioniri FK SRBOBRAN osvajači su jesenjeg dela prvenstva

11. novembar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Fudbal, Sport

Za pionirski sastav Fudbalskog kluba “Srbobran” završen je jesenji deo takmičarske sezone, i pri tom je završen na najlepši mogući način, osvajanjem prvog mesta na tabeli.

Objedinjena pionirska liga opština: Bačka Topola, Mali Iđoš, Vrbas, Bečej i Srbobran, ima ukupno 10 timova učesnika među kojima pored srbobranske ekipe boje svojih klubova brane deca iz Nadalja i Turije. Ipak FK “Srbobran” je jedini tim sa skoro savršenim skorom nakon 9 odigranih kola, 8 pobeda i jedan remi. Mesto osvajača lige u jesenjem delu prvenstva je potpuno zasluženo, te trener ovih dečaka, Žarko Jorgić, kao i uprava u klubu mogu biti samo zadovoljni.

“Želeo bih još jednom da čestitam mojim fudbalerima na osvojenom 1. mestu, koje su zaslužili napornim radom i zalaganjem na svakom treningu i svakoj utakmici. Ono što krasi ovu ekipa je činjenica da su svi veoma dobra i lepo vaspitana deca, drugari su na terenu i van njega, i to je ključ njihovog uspeha. Takođe zahvalio bih se mom kordinatoru treneru Zoranu Mijiću  koji se maksimalno zalagao i u svakom trenutku pomagao kako meni tako i mojim igračima. Ovom prilikom želim da se zahvalim u moje i ime cele ekipe našem precedniku Nemanji Perendiću koji je obezbedio gotovo idealne uslove za svu decu za njihov fudbalski, ali i ljudski razvoj. Takođe bih ovom prilikom pozvao svu decu Srbobrana da dođu na stadion u šumici, da se druže sa svojim vršnjacima i igraju fudbal. Još jednom čestitke mojoj ekipi koja broji čak 30 dece”, rekao je trener Žarko Jorgić.

Uprava kluba je svojim mladim nadama ukazala čast i organizovala im prigodnu proslavu, kako bi im pokazali da se uloženi trud vrednuje i da je klub u kom trenuraju njihov drugi dom, gde su voljeni i poštovani. S obzirom na slabije igre seniorskog sastava ove sezone, raduje činjenica da će u bliskoj budućnosti imati ko da ih nasledi i brani boje Srbobrana na velikoj sceni, te da ćemo se radovati pobedama domaćeg tima.

Facebook Komentari