Ukupno 18 zaraženih u opštini Srbobran; Štab poziva na disciplinu

06. novembar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava, Zdravlje

Štab za vanredne situacije opštine Srbobran pozvao je sve građane na odgovorno ponašanje povodom pandemije COVID 19, kako bi što pre i sa najmanje posledica prevazišli trenutnu situaciju.

“Još jednom apelujemo na građane da se pridržavaju svih odluka, mera i preporuka koje je doneo Krizni štab Vlade Srbije za suzbijanje koronavirusa, kao i odluka Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran, jer samo disciplinom i odgovornim ponašanjem možemo uspešno smanjiti i otkloniti rizike od obolevanja. U ovom trenutku u opštini Srbobran ima 18 potvrđenih slučajeva zaraze i niko nije zaštićen od opasnosti koje nosi COVID 19. Zato je potrebno da svaki pojedinac, porodica, udruženje, kolektiv daju pun doprinos suzbijanju zaraze.

Zaštitimo svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih, nosimo maske u svakoj prilici, perimo ruke i održavajmo distancu prilikom kontakata, dajmo priliku našem zdravstvenom sistemu da se lakše izbori sa koronavirusom i da se što pre vrati u normalan režim rada. To danas od nas očekuju i oni kojima je potrebna i druga vrsta zdravstvene zaštite, ne samo od zaraze koja je zapretila celom svetu”, potpisuje Komandant Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran Radivoj Debeljački.

Facebook Komentari