Miloš Jovanović novi direktor Graditelja

04. novembar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava

Danas u 11:00 časova održana je 4. po redu sednica Skupštine Opštine Srbobran sa samo dve tačke dnevnog reda, razrešenje dosadašnjeg i postavljanje novog direktora na čelo Javnog komunalnpog preduzeća “Graditelj”.

Skupština je za mesto vršioca dužnosti direktora izabrala Miloša Jovanovića iz Turije, predsednika Saveta Mesne zajednice Turija i do danas člana Opštinskog veća u resorima privrede i poljoprivrede. Jovanović je podneo ostavku na funkciju člana Opštinskog veća, te je većinom glasova odbornika lokalnog parlamenta mogao biti izabran za čelnu funkciju u JKP “Graditelj”.

“Jako sam dobro upoznat sa radom Javnog komunalnog preduzeća i znam da su svi komunalni poslovi na teritoriji opštine Srbobran obavljani apsolutno savesno i odgovorno. Već sad znam u kojim delovima poslovanja bi smo mogli više da se potrudimo i tako doprinesemo efikasnijem radu preduzeća. Obećavam da ćemo to i učiniti i da ću ja lično istrajati u tome kako bi građani i u buduće bili zadovoljni uslugama koje im se pružaju. Takođe želim da se zahvalim svima koji su me podržali i izabrali na funkciju v.d. direktora i ujedno želim javno da se obavežem da ću ukazano poverenje opravdati”, rekao je Miloš Jovanović okupljenim novinarima.

Facebook Komentari