Veterani završili sezonu tradicionalno sa Vrbašanima

02. novembar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

Tradicionalno godinama unazad prva i poslednja utakmica u sezoni srbobranskih veterana je rezervisana za odmeravanje snaga sa prijateljima iz Vrbasa. Sezona je završena goleadom, “Veterani Srbobran” – “Veterani Stari Vrbas” 4:6.

Ovoga puta gosti su bili uspešniji i pobedili su rezultatom 4:6, 4 gola za goste je postigao Osmajić, a po jedan Jurošević i Čelić, dok su za domaćine golove dali Gerdijan, Marić, Tutorov i Barna. Prvo poluvreme domaćini napadaju a gosti daju golove, te se na pauzu odlazi sa rezultatom 1:3. Strelac posle solo prodora bio je Gerdijan. U drugom poluvremenu domaćin daje gas, nizaju se šanse i najzad preko Tutorova i Barne dolazi se do poravnavanja rezultata. Međutim gosti ubrzo iz kontranapada postižu pogodak i ponovo vode. Marić ponovo izjednačuje, ali za preokret domaćin nema snage i pred kraj utakmice gosti sa dva pogotka obezbeđuju pobedu.

“Moramo spomenuti odličnog sudiju Kapetana koji je uvek tu za veterane, isto tako i gospodina Golubskog koji je uvek zadužen za najvažniji deo, a to je treće poluvreme i roštilj sa kojim su veterani završili ovu takmičarsku godinu. Zahvaljujemo našim dragim prijateljima iz Vrbasa na fer i korektnoj igri i kao i uvek odličnom druženju”, poručili su “Veterani Srbobran”.

Tandem iz Fk “Elan Srbobran” koji i dalje daje golove, Čelić i Barna. Sastav Srbobranaca na poslednjoj utakmici u ovoj godini činili su: Suzić, Šijačić, Bajić, Ćorić, Marić, Tutorov, Filipović, Peradze, Topalov, Komlenić, Barna i Gerdijan.

Facebook Komentari