Za VETERANE poraz nije opcija

26. oktobar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

Somborski veterani fudbala imali su juče čast da ugoste tim “Veterani Srbobran”, gde su se u idealnim uslovima za igru bolje snašli gosti i tako zabeležili još jednu pobedu, ovoga puta rezultatom 1:3.

Prvo poluvreme je proteklo u odmeravanju snaga sa nekoliko prilika na obe strane, u ujednačenom odnosu poseda lopte do pred sam kraj prvog dela igre, ali gosti koriste jednu kontru i dolaze u vođstvo (0:1). U drugom delu “SU Veterani Sombor” kreću odlučnije da prete golu Srbobranaca, ali ponovo slaba realizacija šansi. Prelepi slalom Dalibora Mrđenovića i pogodak dao je nadu domaćinima da mogu do povoljnog rezultata (1:1).

“Veterani Srbobran” su nametnuli svoju igru i iz jednog prekida povećavaju vođstvo na 2:1. Nekih 10 minuta pred kraj meča, jedan auto gol doveo je goste do nedostižnih i konačnih SU Veterani Sombor – Veterani Srbobran 1:3. Za tim iz Srbobrana ovom prilikom su igrali: Kupreščanin, Tutorov, Marić, Šijačić, Komlenić, Topalov, Vilotijević, Mijić, Cule, Sekički iz Vrbasa, Peradze i Tomić Slaven. Strelci su bili Mijić i Sekički.

Facebook Komentari