Odbojkašice slavile i nakon drugog kola

26. oktobar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Odbojka, Sport

U nedelju, u drugom kolu Prve vojvođanske lige, odbojkašice Elana gostovale su u Novom Sadu gde ih je dočekala ekipa SK “Volley”. Naše devojke su zabeležile još jednu važnu pobedu od 2:3 (25:19, 15:25, 15:25, 25:21, 5:15) i sa drugog uzastopnog gostovanja odnele i drugu pobedu.

Nije meč po odbojkašice “Elan Volley” počeo baš najbolje, domaća ekipa je osvojila prvi set, ali Srbobranke su se na vreme trgle i naredna dva seta rešile u svoju korist. Četvrti set je doneo više neizvesnosti, obe ekipe su se smenjivale u vođstvu. Rezultatska klackalica se održavala sve do same završnice seta gde su se Novosađanke bolje snašle. Ušlo se u peti odlučujući set, u koji su naše devojke krenule silovito i povele sa 5:1, i tu prednost, kako je set odmicao, samo su još povećavale i ubedljivo ga dobile sa 15:5.

“Sumirajući utiske sa ove utakmice može se čestitati celokupnoj ekipi naših devojaka na izuzetnoj požrtvovanosti od prve do poslednje igračice i od prvog do poslednjeg poena, ali ne možemo se oteti utisku da je naša Staša Erceg ovu utakmicu odigrala kao u transu. Ubedljivo najbolja na terenu sa skorom od 27 osvojenih poena zaslužila je epitet MVP ovog meča. Protivničke igračice prosto nisu imale rešenje za njene silovite smečeve, a koliko su ove devojke posvećene tome što rade, i klubu u kome igraju, potvrđuje i činjenica da je naš primač Jovana Kupreščanin stisla zube i povređena odigrala meč. Šta reći na kraju nego BRAVO DEVOJKE, samo tako nastavite”, prokomentarisao je trener Dragan Jojkić igru svog tima.

Priliku da nastave pobednički niz srbobranske odbojkašice imaće već u nedelju, 1. novembra od 16:00 časova, kada u derbiju 3. kola dočekuju drugoplasiranu ekipu ŽOK “Novi Sad”. To će biti borba za sam vrh tabele, te im poželimo da nastave u dobrom ritmu i zabeleže novu pobedu.

Ekipu su na meču drugog kola činile igračice: Noemi Kiš, Jovana Kupreščanin, Dajana Filipović, Sara Obradović, Smiljana Ivanović, Staša Erceg, Tatjana Jojkić (libero), Teodora Gajić, Tijana Jojkić (kapiten), Jovana Vojvodić, Nataša Kupreščanin (libero), Katarina Tešović, Sonja Koprivica i Milana Miljanić.

Facebook Komentari