Odbojkašice odlično otvorile sezonu

19. oktobar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Odbojka, Sport

Odbojkašice Elana su u subotu, u premijernom meču prvog kola prve vojvođanske lige, gostovale u Bačkom Petrovcu i zabeležile pobedu od 2:3 (11:25, 19:25, 26:24, 25:19, 9:15).

Lepa uvertira naših odbojkašica pred nastavak prvenstva mada je rezultat mogao biti i ubedljiviji jer su Srbobranke vodile sa 2:0 u setovima. Treći set su nesrećno izgubile pri razlici od 24:26 i pored toga što su kod 24:24 imale kontru za vođstvo i osvajanje i tog trećeg seta. Nakon toga domaće igračice su podigle svoju igru na viši nivo i izjednačie na 2:2. Ušlo se u peti odlučujući set gde su se naše devojke bolje snašle i zabeležile vrlo važnu pobedu.

U narednom drugom kolu “Elan Volley” ponovo gostuje, ovoga puta u nedelju, 25. oktobra, u Novom Sadu ekipi SK “Volley” gde će pokušati da ostvare dobar rezultat. Poželimo našim devojkama da ponove dobru igru i donesu kući nova tri boda.

Sastav ekipe: Gajić Teodora, Jojkić Tijana, Jojkić Tatjana, Erceg Staša, Kupreščanin Jovana, Miljanić Milana, Koprivica Sonja, Deme Ivet, Vojvodić Jovana, Kupreščanin Nataša, Tešović Katarina, Kiš Noemi, Ivanović Smiljana.

Facebook Komentari