FK MLADOST: Opštinski derbi strogo bez publike

12. oktobar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

Obaveštenje za javnost pristiglo iz Fudbalskog kluba „Mladost“ iz Turije, a koje se tiče epidemiološke situacije i predstojećeg opštinskog derbija, prenosimo u celosti:

– Fudbalski klub „Mladost“ iz Turije obaveštava sve ljubitelje fudbala da će se zbog pogoršane epidemiološke situacije sa COVID-19 virusom, utakmica 11. kola Vojvođanske fudbalske lige grupa „Sever“, između ekipa „Mladost“ iz Turije i „Srbobran“ iz Srbobrana, koja je zakazana za 18.10.2020. godine, odigrati uz striktno pridržavanje protokola o dozvoljenom broju prisutnih lica na zvaničnim utakmicama. Zbog novonastale zdravstvene situacije FS Vojvodine uputio je dopis svim klubovima sa posebnom napomenom da će se primenjivati stroge kaznene mere za klubove koji se ne budu pridržavali protokola koji je propisan od strane FS Srbije. Protokol podrazumeva prisustvo maksimalnog broja lica po ekipi koji predviđa: 18 igrača, 6 službenih lica (trener, pomoćni trener, predstavnik kluba, dežurni vozač, komesar za bezbednost, lekar), 6 članova uprave, 3 predstavnika medija i 10 pripadnika redarske službe.

S tim u vezi obaveštavamo sve ljubitelje fudbala da će ulaz na stadion u nedelju 18.10.2020. godine biti dozvoljen ISKLjUČIVO licima koja se budu nalazila u protokolu prisutnih lica. Ovakva primena mera ostaće na snazi do daljnjeg. Kazne koje su predviđene kreću se od novčanih do zabrane odigravanja utakmica na domaćem terenu.  Verujemo da će svi ljubitelji fudbala i simpatizeri klubova koji se sastaju imati razumevanja za ovakvu odluku.

Uprava FK Mladost Turija

Facebook Komentari