Opštinski Štab potvrdio mere Vlade

08. oktobar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava

Štab za vanredne situacije opštine Srbobran održao je danas telefonsku sednicu na kojoj je u skladu sa merama vlade Republike Srbije doneo zaključke koji propisuju nove uslove rada ugostiteljskih objekata i kladionica na teritoriji opštine Srbobran.
  1. Zabrana organizovanog okupljanja više od 30 lica na javnim prostorima u zatvorenom i otvorenom prostoru, uz obaveznu fizičku distancu od najmanje 1,5 m. (Sa izuzetkom koji se odnosi na rad privrednih subjekata koji ne pružaju usluge stanovništvu, kao i na rad državnih organa i javnih službi.)
  2. Privrednim subjektima koji obavljaju ugostiteljsku delatnost ograničava se radno vreme objekta – od 07:00h do 23:00h počev od danas. (08.10..2020.god.) Takođe su u obavezi da obezbede zaštitna i dezinfekciona sredstva za zaposlene i da redovno vrše dezinfekciju ugostiteljskog objekta kao i da obezbedi da se posetioci u objektima pridržavaju fizičke distance od 1,5 m.
  3. Ograničava se radno vreme kladionica i svih objekata koji se bave delatnošću igara na sreću na teritoriji opštine Srbobran – od 07:00h do 23:00h počev od danas (08.10.2020. god.). Takođe su u obavezi da obezbede zaštitna i dezinfekciona sredstva za zaposlene i da redovno vrše dezinfekciju objekta kao i da obezbedi da se posetioci u objektima pridržavaju fizičke distance od 1,5 m.

Zaključci su koje potpisuje Komadant opštinskog štaba za vanredne situacije Srbobran, Radivoj Debeljački.

Facebook Komentari