Nakon pauze Veterani nastavljaju niz pobeda

28. septembar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

Veterani Srbobrana posle kraće pauze nastavili su da nižu pobede, poslednja među njima zaslužena je na utakmici protiv ekipe “Veterani Radnički Ratkovo”, koja je odigrana juče u Šumici.

Rezultat na kraju meča bio je 3:2 za domaću ekipu, a strelci su bili Mijić jednom i Barna dva puta. Tek što je utakmica počela Srbobranci koriste grešku protivničke odbrane i postižu pogodak, strelac je bio Barna Tibor. Posle primljenog gola gosti preuzimaju inicijativu, ali odbrana Srbobranaca sa Milutinovićem, Marićem i neumornim Šijačićem je bila na visini zadatka. Tu bi trebalo istaknuti i golmana Kuprešanina koji je sa nekoliko sjajnih intervencija spašavao naše veterane. Ipak pred sam kraj prvog poluvremena gosti poravnavaju rezultat.

Drugo poluvreme je priča za sebe, preokreti, golovi i borbenost koju su pokazali veterani obe ekipe dostojna je bila prvoligaških terena. Počelo je izuzetnim akcijama sredine terena domaćina, koji prete preko Kobilarova, Filipovića i Gerdijana, ali rezultat se ne menja. Gosti iz kontre postižu gol i potpuno preokreću rezultat. Velika borba se rasplamsala na sredini terena gde Komlenić, Spasić i Peradze uspešno pariraju protivniku. Opet posle kontre gosti prete ali golman Suzić skida zicer koji kao da je dao snage Srbobrancima za nastavak, posle asistencije Topalova, Barna postiže drugi pogodak za izjednačenje. Nedugo zatim i Zoran Mijić postiže eurogol sa distance za novi preokret i konačnu pobedu.

Mogli su Srbobranci da postignu još jedan pogodak posle izvanredne akcije i šuta Tutorova, ali je golman gostiju bio na visini zadatka. “Čestitamo gostima na fer i korektnoj utakmici. Druženje smo nastavili posle utakmice gde smo uz piće sumirali utiske. Sportski pozdrav!”, poručuju Veterani FK “Srbobran”. Za domaću ekipu nastupili su: Kuprešanin, Suzić, Šijačić, Marić, Muminović, Komlenić, Kobilarov, Tutorov, Filipović, Mijić, Peradze, Gerdijan, Topalov, Barna i Spasić.

Facebook Komentari