(VIDEO) Snimci FINALA i druge dve najbolje utakmice na turniru u uličnom fudbalu

09. septembar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Sport, udruženje

Naš kanal na Youtube mreži bogatiji je za tri zanimljiva video snimka koja će verovatno obradovati ljubitelje sporta, a reč je o snimcima tri meča koja su odigrana na turniru u uličnom fudbalu 3na3 u organizaciji Udruženja “Naša priča”.

Pored finalne utakmice koja je neizostavno morala biti prikazana, ako ne zbog same važnost onda bar zbog neverovatnog obrta koji se desio, tu su još dva snimka, jedno polufinale i duel za 3. mesto. Uživajte.

Polufinalna utakmica Naša Priča MultiPrint – M Corp:

Utakmica za 3. mesto Naša Priča Multi Print – Paklena četvorka:

Finale M Corp – Agromaus:

Kako je turnir bio humanitarnog karaktera, priređen sa namerom da se na taj način prikupi više novca za lečenje devojčice Lane Jovanović, prikupljena su značajna sredstva, ipak neki nisu znali da se akcija sprovodi i zato naknadno uplaćuju novac sa željom da se pomogne ovom detetu. Glas o humanitarnoj akciji Udruženja “Naša priča” došao je čak do dalekog Toronta u Kanadi, gde živi čovek poreklom iz Turije koji je čuvši za akciju odlučio da učestvuje sa 21.770 dinara (300 CAD). Naš humani zemljak je želeo da mu ime ne spominjemo, što mi poštujemo. Oduvek je bilo važno sačuvati anonimnost heroja.

Facebook Komentari