Atletski klub spreman za prijem novih članova

08. septembar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: atletika, Sport

Srbobranski Atletski Klub (SAK) je prateći mere i preporuke Vlade Republike Srbije kao i Atletskog Saveza Srbije, a povodom situacije sa virusom COVID-19, redovno održavao treninge na svom terenu na Rajčuru, a sad je spreman i za prijem novi članova koji su voljni da se upoznaju sa lepotama “Kraljice sportova”.

Na juče održanom treningu, na travnatim stazama Rajčura, zatekli smo mlade atletičare u zagrevanju pod nadzorom trenera i predsednika kluba, Paška Imreta. On je bio raspoložen da kaže par reči o trenažnom procesu u predstojećem periodu.

„U skladu sa početkom školske godine učinili smo treninge češćim na našoj atletskoj stazi, tako da se sada održavaju svakog ponedeljka, utorka, četvrka i petka, i to za mlađi uzrast od 17:00 do 18:00, a za stariji uzrast od 18:00 do 19:00 časova. Momentalno imamo dve grupe, odnosno oko 50 mladih, koji redovno dolaze na treninge. Najmlađi među njima ima 5, a nastariji 16 godina. Ove godine zbog pandemije smo učestvovali na svega 5 takmičenja, između ostalih na pokrajinskom i republičkom, a zbirka trofeja kluba ja postala bogatija za još dve medalje. U proteklom periodu, zahvaljujući podršci lokalne samouprave, učešća na takmičenjima kao i sportska oprema bili su potpuno besplatni. Mladi atletičari već su dobili termine održavanja treninga za zimski period, tako da će u sportskoj hali OŠ ‘J.J.Zmaj’ imati treninge sredom od 21:00 do 22:00 časa, subotom od 12:30 do 13:30, dok u velikoj Hali imaju termin svakog petka od 16:30 do 17:45. U pomenutim terminima očekujemo svu decu koja su zainteresovana za ovaj divan sport“, poručio ja Imre.

Facebook Komentari