Džudisti aktivni i tokom leta – Slede prijem novih članova i takmičarska sezona

03. septembar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Sport

U periodu od 20. do 27. avgusta džudisti džudo kluba “Turija” učestvovali su tradicionalno na letnjem kampu u Vrnjačkoj Banji. Uz lepo vreme i sjajnu organizaciju deca su imala prilike da nauče neke nove tajne svoje veštine, ali i da oprobaju snagu sa oko 60 svojih drugara iz Srbije i Bugarske.

 

Sa kampa su se svi vratili prepuni utisaka i željni dokazivanja u nastavku takmičarske sezone za koju se svi nadaju da će uskoro početi i da će Klub ostvariti podjednako dobre rezultate kao i prošle godine.

“Ostaje žal za izgubljenim delom sezone, ali da je zdravlje najvažnije svima je jasno, što je ujedno i bio moto celog kampa gde su sve preporučene mere za sprečavanje epidemije svakodnevno sprovođene u meri u kojoj džudo kao sport sa potpunim kontaktom dozvoljava. Najvažnije je da su se svi vratili kući zdravi i u punoj formi”, otkrio nam je prvi trener kluba Milan Srdanović.

Takođe je iskoristio priliku da obavesti sve građane opštine Srbobran, ali i šire, da džudo klub “Turija” vrši upis novih članova u sve tri sekcije u Srbobranu, Turiji i Nadalju. “Najmlađi polaznici moraju imati minimum 4 godine. Za sve ostale informacije i termine treninga možete me pozvati na broj: 063 87 07 801, ili se obratiti putem Facebook-a ‘Turija Judo Klub’. Postanite članovi naše velike i uspešne borbene porodice!”, dodao je Srdanović.

Facebook Komentari