Vrtići PU “Radost” spremni za decu

01. septembar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Lokalna samouprava

Polazak u vrtiće donosi neke nove normalnosti kao i u školama, a takva je situacija i u Predškolskoj Ustanovi “Radost” koja propisuje određene norme za dolazak deteta u grupu kojoj pripada.
  1. Prvog dana pri prijemu u Ustanovu, roditelj je u obavezi da donese lekarsku potvrdu od pedijatra da je dete zdravo, ne stariju od sedam dana.
  2. Deca upisana u celodnevni boravak, 1.septembra kreću u vrtić uz potvrdu o zaposlenju oba roditelja.
  3. Za decu koja su uključena u poludnevni oblik rada Pripremnog predškolskog programa i vrtićke grupe (od 3 do 5,5 godina) rad će se organizovati u kombinaciji naizmeničnog nedeljnog pohađanja, uz obezbeđivanje onlajn podrške za decu u nedeljama u kojima nisu uključena u neposredan vaspitno-obrazovni rad.
  4. Evaluacija i revidiranje preduzetih aktivnosti se planira na dve nedelje kako bi se postupci uskladili sa trenutnom epidemiološkom situacijom

“Na pragu smo još jednog početka, malo drugačijeg i neobičnijeg od dosadašnjih, ali ipak planovi za ovu godinu nisu mali i verujemo da će biti ostvareni. U to ime svoj deci, njihovim roditeljima i zaposlenima u PU želimo srećan početak i dobro zdravlje!”, poručuje Biljana Bajić, direktorica PU “Radost”.

Facebook Komentari