Prijavi ekipu za turnir u uličnom fudbalu 3 na 3. Humanitarni turnir za Lanu Jovanović!

23. avgust 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Sport

U petak, 28. avgusta, počinje turnir u uličnom fudbalu 3 na 3 u srbobranskom Novom Naselju na dečijem igralištu, koji organizuje Udruženje “Naša priča”. Prijave su otvorene i mesta ima za 24 ekipe. Kotizacija po ekipi je 3.000 dinara, s tim što će prikupljena novčana sredstva biti uplaćena za lečenje male Lane Jovanović.
“Humanitarni vikend za malu Lanu” druga je uzastopna akcija Udruženja “Naša priča” organizovan za pomoć ovoj devojčici.

Ekipe mogu brojati maksimalno 5 članova, 3 na terenu i 2 izmene. Prijave za učešće moguće su na dva broja telefona: Dalibor – 065 923 4412, Nenad – 064 122 7170, najkasnije do četvrtka, 27. avgusta, u 21:00 sat. Popunjavanje takmičarskih grupa biće redom kako se koji tim bude prijavljivao, a planirano je da grupa bude maksimalno 8, i da svaka broji po 3 ekipe.

Takmičenje prvog dana turnira (petak) počeće u 17:00 časova, za kad je planirano nadmetanje po grupama s tim da samo najbolji tim u grupi može proći u 1/4 finale.

Subota će biti poseban dan na turniru koji startuje u 16:00 časova. Takmičenje i humanitarnu akciju posetiće istog dana proslavljeni odbojkaš Vasa Mijić, libero zlatne olimpijske reprezentacije iz 2000. godine. Planirano je da on dođe na igralište oko 18:00 časova, u pratnji odbojkašica iz lokalnog kluba “Elan Volley”, kako bi pružio podršku akciji “Humanitarni vikend za malu Lanu”. Svi koji posete igralište toga dana moći će da upoznaju našeg reprezentativca i velikog humanistu, a ujedno će i sami moći da postupe humano i pomognu Lani. Takođe, za posetioce će biti pripremljen kuvani kukuruz.

Nedelja na igralištu “Naša priča” rezervisana je za fudbalske duele četvrtfinala, polufinala i finala, nakon čega će najboljim timovima i pojedincima biti uručeni pehari.

Pored turnira i posete Vase Mijića, deo akcije biće kao i pre dve nedelje javna licitacija za dres Katai Aleksandra, koju na društvenim mrežama facebook i instagram organizuje naš portal. Ovoga puta kolekcionarima nudimo dres proslavljenog srbobranskog fudbalera koji je ove godine nosio igrajući za klub “Crvena Zvezda”, sa sve Aleksandrovim potpisom. Dres je prvobitno poklonjen Udruženju “Sportisti za Lanu”, koje se bavi upravo prodajom dresova kako bi obezbedilo novac za lečenje devojčice. Oni su dres ustupili “Našoj priči” baš za ovu akciju. Početna cena je 10.000 dinara.

Prijavite se za turnir, posetite igralište, licitirajte za dres, ili pronađite drugi način da se uključite u akciju “Humanitarni vikend za Lanu”. Svi ste dobrodošli!

Facebook Komentari