Veterani ugostili fudbalere iz Vrbasa

01. jun 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

U vikendu za nama Veterani Srbobran odigrali su još jednu utakmicu, ovoga puta stadion u Šumici ugostio je komšijski fudbalski tim “Veterani VSK Vrbas”, a slavili su Vrbašani sa 1:2.

Bila je to izuzetno zanimljiva utakmica, i pored poraza domaćih, sa puno šansi i lepih paseva. Gosti su poveli vrlo brzo posle izvanrednog udarca Đukića. Srbobranci si posle toga počeli značajnije da atakuju i uspevaju da dođu do izjednačenja nakon solo prodora Ivana Filipovića, a Damir Jandrić postiže pogodak. Rezultatom 1:1 završilo se prvo poluvremenu.

U drugom poluvremenu smenjuju se napadi jednog i drugog tima, ali golova nije bilo. Pred sam kraj utakmice ipak gosti preko Popovića, koji se izvanredno snašao pred golom Srbobranaca, postižu pobedonosni gol. Alfa i omega kluba iz Vrbasa, Rajko Zečević, zahvalio se domaćinima na fer i koreknoj igri i druženju posle utakmice . Veterani Srbobrana sledećeg Vikenda dočekuju bratski klub FK “Veterani Rušanj”.

U sastavu Srbobrana nikad više igrača: Kuprešanin, Šijačić, Marić, Muminović, Gerdijan, Kobilarov, Baćinski, Filipović D, Mijić, Jandrić, Marić D, Barna, Peradze, Ćorić, Filipović I, Bajić, Jandrić M, Vilotijević, Bajić, Lalić, Rogić i Topalov. Sastav Vrbasa: Radojević, Milovančev, Alargić, Popović, Novaković, Stjepović, Draganić, Culić, Striber, Đukić, Budai Saša, Budai Boris i Čolaković.

Facebook Komentari