Pravi fudbalski spektakl Veterana

25. maj 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport, Zabava

Goleadi u šumici proteklog vikenda svedočila je malobrojna publika, ipak svi oni koji su došli na stadion uživali su u majstorijama veterana “Srbobran” i SU “Veterani Sombor”.

Prvo poluvreme pripalo je Srbobrancima, prvi gol postigao je Barna posle prodora Gerdijana, a zatim i Mijić pogađa na asistenciju Ćike (2:0). U drugom poluvremenu gosti preuzimaju inicijativu, ali golove postižu ponovo domaći, prvo Barna posle kornera postiže pogodak glavom, a ne dugo zatim i Mijić posle opravdano dosuđenog jedanaesterca.

Gosti su svoju inicijativu krunisali sa tri uzastopna pogotka, Stojan Subotić jednim, a Dalibor Mrđenov sa dva (4:3). Lomio se rezultat, ređale se šanse sa jedne i druge strane, ali spretniji su bili Srbobranci koji su posle centaršuta Ćorića i trećim pogotkom Barne postavili konačan rezultat 5:3.

“Zahvaljujemo se gostima na fer i korektnoj igri”, poručili su momci iz našeg tabora zadovoljni rezultatom na terenu ali i van njega. Treće poluvreme kao i obično uz piće i druženje se produžilo do duboko u noć.

Sastav Srbobran činili su: Kuprešanin, Šijačić, Marić, Ćorić, Mijić, Filipović, Jandrić D, Peradze, Jandrić M , Lalić, Rogić, Mađža, Baćinski, Barna, Gerdijan, Topalov i Ćika. Za Veterane iz Sombora igrali su: Dušan Lončar, Siniša Karalić, Simović Đorđe, Bjelan Goran, Dalibor Mrđenov, Dejan Novković, Stojan Subotić, Bojan Trbojević, Dalibor Dragaš, Dragoslav Vukadinović, Dragan Mutić, Miloš Vukas, Dragan Ružić.

Facebook Komentari