Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj na raspolaganju poslovnoj zajednici

20. maj 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj, KLER, važan je deo sistema srbobranske opštinske uprave, a oformljena je sa ciljem da privuče domaće i strane investitore, da pomaže postojećoj poslovnoj zajednici i poljoprivrednicima.

Tim mladih ljudi koji radi u KLER-u stoji na raspolaganju svakom pojedincu ili privrednom subjektu koji ima na umu da pokrene neku značajniju delatnost na teritoriji opštine Srbobran. Na jednom mestu moguće je pronaći rešenja za sve izazove koji stoje na putu pokretanja ili razvijanja privredne delatnosti. KLER je tu da smanji administraciju, ubrza rešavanje potencijalnih problema i na svaki drugi način obezbedi što povoljniju poslovnu klimu za ekonomski napredak sredine u kojoj deluje.

Tokom poslednjih godina kancelarija je pokrenula i uspešno realizovala brojne projekte koji su imali za cilj edukaciju lokalnih preduzetnika, unapređivanje efikasnosti informisanja o svim aktuelnim programima i aktivnostima koji stoje na raspolaganju privrednicima. KLER je imala značajnu ulogu i u privlačenju kapitala, približio je mnoge razvojne fondove lokalnim poljoprivrednicima, a putem različitih fondova i lokalnoj samoupravi je obezbedila značajna sredstva.

Ovim putem iz Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj pozivaju privrednike da im se obrate ukoliko imaju bilo kakva pitanja ili zahteve, jer zajednička je želja da Srbobran prosperira.

Posetite facebook stranicu KLER – Srbobran i pratite sva aktuelna obaveštenja koja se tiču privrede.

e-mail:  [email protected]

adresa: Trg slobode 4, 21480 Srbobran

tel: 021 730 026

 

Facebook Komentari