Detaljno uputstvo za Elektronski upis dece u vrtić

15. maj 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca

Predškolska ustanova „Radost“ raspisala je 11. maja konkurs za upis dece koji će trajati do 25. istog meseca, a najveća novina je upus dece elektronskim putem.

Kako će roditelji, odnosno drugi zakonski zastupnici, ovo činiti po prvi put, data su detaljna uputstva za Elektronski upis dece u vrtić preko portala E-Uprava. Prvo je potrebno na portalu E-Uprava da se REGISTRUJETE .

Detaljna uputstva za registraciju možete pogledati na linku: euprava.gov.rs/kreiranje-korisnickog-naloga-korisnickim-imenom-i-lozinkom.

Nakon REGISTRACIJE potrebno je da se PRIJAVITE sa korisničkim imenom i lozinkom koju ste prethodno kreirali prilikom registracije.

Link: https://euprava.gov.rs/usluge/5840 direktno vas vodi na elektronski upis u Predškolsku ustanovu „Radost“ u Srbobranu, gde ćete pokrenuti uslugu elektronskog popunjavanja zahteva za upis.

Detaljno uputstvo za popunjavanje Prijave deteta u predškolsku ustanovu elektronskim putem na Portalu eUprava možete pogledati ovde: https://euprava.gov.rs/media/Uputstva/Uputstvo%20eVrtic.pdf

“Predškolska ustanova će preduzeti sve mere da i ove godine obezbedi mogućnost upisa svakom detetu čiji roditelj želi da njihovo dete pohađa našu predškolsku ustanovu”, poručuju iz PU “Radost”.

Sve dodatne informacije vezane za upis možete dobiti putem telefona, pozivom na brojeve: 021 730 161 i 064 8067 582.

Facebook Komentari