Vrtići počinju sa radom 11. maja

06. maj 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Lokalna samouprava

Srbobranska Predškolska ustanova “Radost” odlučila je da preko lokalnih medija obavesti građanstvo da će vrtići otvoriti svoja vrata u ponedeljak, 11. maja, za mališane čiji roditelji zbog svog posla nemaju gde da ostave decu na celodnevni boravak.

Da bi dete bilo primljeno, potrebno je dostaviti sledeće potvrde:

– potvrde oba roditelja/zakonska zastupnika da poslove moraju obavljati u sedištu ili drugim poslovnim i organizacionim jedinicama poslodavca, sa kontaktom poslodavca; ukoliko je u pitanju samohrani roditelj, ova potvrda je potrebna samo za staratelja deteta,

– potvrde lekara pedijatra o zdravstvenom pregledu deteta, ne starije od sedam dana.

“Kako bi smo znali tačan broj dece i formirali grupe, ove potvrde je potrebno dostaviti u kancelariju, ul. Jovana Popovića 9, do četvrtka, 07. maja do 12.00 časova. Takođe, neophodno je strogo poštovanje mera i protokola za boravak dece u ustanovi, o kojima ćete biti obavešteni u što kraćem roku putem zvaničnog sajta, kako bismo zajedničkim angažovanjem suzbili širenje pandemije COVID – 19. Korisnici naših usluga od navedenog perioda su u obavezi plaćanja za boravak dece po ceni koja je važila pre pandemije”, stoji u obaveštenju koje dolazi iz PU “Radost”.

Facebook Komentari