Radno vreme prodavnica za naredne dane

30. april 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava

Odmah po donešenju blažih mera tokom vikenda, koje je propisao Vladin Krizni štab, Štab za vanredne situacije opoštine Srbobran odredio je radno vreme trgovinskim radnjama tokom narednih dana.

I – Na osnovu Uredbe o merama za vreme vanredog stanja od 30.aprila, 2020. godine, ograničava se radno vreme trgovinskim i ostalim radnjama na teritoriji opštine Srbobran:

  • Petak 1. maj. 2020. – neradan dan,
  • Subota 2.maj – od 07:00 do 17:00,
  • Nedelja 3. maj – od 07:00 pa najduže do 17:00.

II – U cilju smanjivanja socijalnih kontakata na minimum i dalje je na snazi zabrana okupljanja više od dvoje ljudi na otvorenom prostoru, mere su koje je svojim potpisom odobrio Komandant opštinskog štaba Radivoj Paroški.

Podsećanja radi, danas su po predlogu predsednika države, Aleksandra Vučića, članovi Kriznog štaba skratili trajanje policijskog časa tokom vikenda i 1. maja. Naime odlučeno je da će zabrana napuštanja domova početi danas, 30. marta, u 18:00 časova i trajaće do subote, 2. aprila, u 5:00 časova. Tokom subote i nedelje izlazak napolje biće moguć kao i radnim danima od 5:00 do 18:00, sa tom razlikom što će okupljanje ljudi na otvorenom biti zabranjeno i u velikoj meri kontrolisano.

Facebook Komentari