Kako ponuditi robu na ELEKTRONSKOJ PIJACI

09. april 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Lokalna samouprava

Obaveštenje o temi Elektronske pijace Srbije, prvenstveno o tome kako plasirati svoje proizvode na ovoj novoj platformi, stiže nam iz opštinskog Staba za vanredne situacije.

Na osnovu dopisa Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede od 08.04.2020. godine, obaveštavamo vas da je počela sa radom Elektronska pijaca Srbije. E-Pijaca Srbije je sistem koji povezuje prodavce, kupce i one koji su spremni da dostave robu koja trenutno nije dostupna zbog zatvorenih pijaca. Imajući u vidu trenutnu situaciju i ograničenost kretanja, platforma ELEKTRONSKA PIJACA SRBIJE treba donekle da zameni postojeće sisteme distribucije i omogući potencijalnim kupcima lako povezovanje sa proizvođačima.

“Pozivamo sve poljoprivredne proizvođače da se registruju na platformu i na ovaj način plasiraju svoje proizvode”.

Sajt ELEKTRONSKE PIJACE SRBIJE: https://pijaca.minpolj.gov.rs.

Uputstvo za registraciju proizvodača:

Dovoljno je uneti web adresu https://pijaca.minpolj.gov.rs , zatim kliknuti na kvadratić u donjem desnom uglu “Registracija domaćinstava”, a zatim kliknuti na “Registracija proizvodača”. Potom treba uneti elementarne podatke: kontakt, proizvodni program, web ili facebook prezentacija, sisteme kvaliteta (ako postoje), lokaciju (uneti na mapi).

Facebook Komentari