URVI pružilo podršku predsedniku države

04. april 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Društvo, udruženje

Srbobransko Udruženje ratnih vojnih invalida izdalo je danas saopštenje za javnost u kom pruža podršku predseniku Srbije i tokom vanrednog stanja.

“Udruženje ratnih vojnih invalida opštine Srbobran najoštrije osuđuje divljačko ponašanje i napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu od pojedinaca i organizovanih grupa građana koji ne poštuju ustavni poredak Republike Srbije.

URVI opštine Srbobran daje punu podršku politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića po pitanju uvođenja vandrednog stanja i svih mera da se sačuvaju životi građana Republike Srbije od korona virusa kojim je još jednom pokazao da su mu građani Srbije na prvom mestu.

Od nadležnih državnih organa očekujemo da zauzmu čvrst stav po pitanju napada na predsednika i njegovu porodicu i da jasno i javno označe pojedince i grupe građana koje stoje iza napada . U isto vreme, URVI opštine Srbobran stavlja na raspolaganje sve svoje snage, ljudske i materijalne kapacitete i resurse u cilju odbrane srpskog stanovništva od korona virusa, kako smo to činili i ranije u svim krajevima bivše Jugoslavije, u kojima su bili ugroženi životi i imovina naših sunarodnika.”, S poštovanjem predsednik URVI Goran Mijonić.

Facebook Komentari