NAŠA PRIČA za pomoć našim sugrađanima

16. mart 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: udruženje

Srbobransko Udruženje “Naša priča” pokreće novu akciju koja ima za cilj pomoć našim sugrađanima dok traje karantin. Kako bi Srbobranci koji budu upućeni u kućnu izolaciju što lajše pregurali taj period neizlaženja iz kuće, “Naša priča” će im pomoći u svakom poslu koji je potrebno obaviti van stambene jedinice.

Za početak oformljena je “Viber grupa” u koju je potrebno uključiti što veći broj naših sugrađana. Potrebno je samo da u grupi navedete šta vam je potrebno. ili šta nudite i akcija kreće. Iz Udruženja savetuju da se priključimo grupi u što većem broju i tako pokažemo solidarnost u ovoj novoj i nezavidnoj situaciji koja nas je zadesila. Dosta naših građana na radu u inostranstvu će se u narednom periodu vratiti u Srbobran i biće upućeni u izolaciju, ovo je način da tu meru ispoštuju bez problema, da ne dolaze u iskušenje da napuštaju domove.

U grupu na aplikaciji Viber možete lako da se uključite, prostim skeniranjem QR koda ako ovu vest čitate preko računara, ili praćenjem linka: Pomoć građanima Srbobrana.

Facebook Komentari