Džudisti nastavljaju sa uspesima

09. mart 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Sport

Na nedavno završenom međunarodnom džudo turniru u Srbobranu, borci džudo kluba “Turija” zabeležili su odlične rezultate, a sada samo nedelju dana kasnije čine isto, ovoga puta u Zrenjaninu.

Proteklog vikenda organizovan je turniru “8. mart” u prepunoj Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, u konkurenciji od skoro 600 takmičara. Poletarke džudo kluba “Turija” ponovo su osvojile pehar za najbolju ekipu u tom uzrastu i to treći put za redom, pre toga u Rumi i Srbobranu.

Božana Jovanović, Mirjana Ćelbabin i najmlađa po takmičarskom stažu među njima Branislava Krnjetin, još jednom su pokazale neosporni kvalitet i šta to mogu doneti uporan rad, osvojivši dva zlata i bronzu čime su ekipno osvojile najviše bodova u tom uzrastu. Pored njih medalje su još osvojili dečaci i devojčice u uzrastu do 14 godina, Nataša Gadžić srebrnu, a Nikola Jovanović i Marko Đorđević bronzane. Džudo klub “Turija” je u konkurenciji 55 klubova zauzeo olično 10. mesto, i već sledećeg vikenda pokušaće da se izbori za nova odličija u Beogradu.

Facebook Komentari