Direktorka Centra za socijalni rad Birserka Veselinović deli viziju Srpske napredne stranke

09. mart 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Politika

Jedna od osoba koja je ceo svoj radni vek posvetila brizi o socijalno ugroženim građanima je direktorica Centra za socijalni rad Biserka Veselinović koja i danas sa istim zalaganjem predano obavlja svoj posao razumevajući potrebe svih korisnika.

Sa više od tri decenije radnog iskustva i sa preko dvadeset godina na mestu najodgovornije osobe Centra za socijalni rad, prepoznala je podršku lokalne samouprave koju je javno pohvalila, a dokaz za to je i učlanjenje u Srpsku naprednu stranku koja je u prethodnom mandatu imala najveću odgovornost prema građanima u svim oblastima društvenog delovanja. Upravo je ovakvo međusobno poverenje podstrek da opština Srbobran u narednom periodu očekuje još veću finansijsku i stručnu podršku pokrajinskih i republičkih organa kako bi se zajedničkim snagama ostvarili još bolji rezultati.

Osnovan još davne 1963. godine Centar za socijalni rad opštine Srbobran jedna je od najvažnijih institucija na lokalnom nivou sa prvenstvenim ciljem socijalne zaštite najugroženijih građana opštine Srbobran. Sve to ne bi bilo moguće bez dobre saradnje i maksimalne podrške lokalne samouprave koja je u prethodne četiri godine vodila brigu o svim socijalno ugroženim građanima i time je Srbobran postao jedna od vodećih opština u Srbiji po podršci koju pruža onim licima kojima je pomoć najneophodnija. Kao jedan od prioriteta takođe je i briga prema osobama sa invaliditetom kako bi korisnici ovih usluga bili na stručan i društveno odgovoran način integrisani u društvo, a istovremeno se radilo i na društvenoj svesti o uklanjanju predrasuda prema osobama sa invaliditetom.

Facebook Komentari