Bez izgubljenog seta protiv Novosađanki

20. februar 2020.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Odbojka, Sport, Zabava

Sinoć je u dvorani sportske hale u Srbobranu odigrana utakmica dvanaestog kola prve vojvođanske lige između domaće ekipe ŽOK “Elan volley” i ŽOK “SK volley” iz Novog Sada, a naše devojke su ih savladale sa 3:0 u setovima (25:17, 25:21, 25:22).

Bila je to prilika da im se naše devojke revanširaju za jesenji poraz, i iskoristile su je. Od samog starta naše devojke, silno motivisane, preuzimaju stvari u svoje ruke i kontrolišu tok utakmice. Siguran prijem servisa, odlična organizacija i realizacija napada nisu dale bilo kakvu šansu gošćama da se nadaju nečemu u prvom setu. On je lagano dobijen sa 25:17. Naredna dva su bila za trunku neizvesnija. U oba seta naše devojke su imale blagu prednost od 2-3 poena, koju su držale od starta pa do kraja.

Uporne gošće su pokušavale da uhvate priključak, ali u tim trenucima je na scenu stupala naša Staša Erceg i razornim smečevima potpuno razoružavala suparnice. Slobodno možemo reći da je ona bila nerešiva enigma za novosađanke. Moramo svakako istaći, po protivnice, nepredvidivu Miljanić, uz već standardne pre svih organizator igre Jojkić Tijanu, libera Jojkić Tatjanu i Kupreščanin Natašu, te sigurne Ivanović, Stojanović i Kupreščanin Jovanu.

Lepa utakmica gde su naše devojke sigurnom igrom osvojile vrlo važna tri boda u borbi za plej of. Mnogobrojna publika na tribinama, njih oko 150, imala je priliku da vidi mnogo lepih poteza na terenu, a trener Elana Dragan Jojkić je na kraju meča istakao da je zadovoljan igrom svoje ekipe, kao i činjenicom da su nas povrede i bolest konačno zaobišle ovoga puta i da smo konačno igrali u kompletnom sastavu.

Elan je nastupio u sledećem sastavu: Jojkić Tijana (kapiten) Erceg Staša, Stojanović Jovana, Kupreščanin Jovana, Ivanović Smilja, Miljanić Milana, Jojkić Tatjana, Kupreščanin Nataša, Kiš Noemi, Gajić Teodora, Koprivica Sonja, Filipović Dajana, Vojvodić Jovana i Tešović Katarina. Narednu utakmicu naše devojke igraju u nedelju u Bačkom Gradištu, te se nadamo da će dobrom igrom i rezultatom ponovo obradovati svoje verne navijače.

Facebook Komentari